Passiv rökning måste uppmärksammas ytterligare!

Idag vet vi att det är ohälsosamt med passiv rökning. Passiv rökning leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

e

Även utomhus kan man bli drabbad, det leder sedan till symptom som man inte märker. Utsätts man varje dag är det extra farligt. En annan sak som folk ofta inte alls är medvetna om är att man kan skadas av rökning i tredje hand!

Om röken fastnar i kläder kan andra sedan få i sig gifterna. Små barn kan utsättas på detta vis. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Flera undrar om e cigg är farligt för andra

E-cigg stoppar passiv rökning säger många. e cigg ÄR inte farligt i jämförelse med vanliga cigaretter. Med en e-cigarett skyddar du dina lungor och din omgivning. Detta är ett bra sätt att komma runt problemet på.

Viktigt att betänka hur man påverkar sin omgivning

De som vill fortsätta röka kan ibland komma med dåliga argument. Rökare menar ibland att andra är för känsliga. De skulle säkert må bättre av en el-cigg.

Alla kan behandla varandra bättre. Men det är inte bara rök som kan irritera, även parfym ligger högt på listan. Genom att använda sunt förnuft kommer man långt. Har man allmänna lokaler är det extra viktigt att tänka till.

När man väljer att skapa en rökfri miljö så bekämpar man passiv rökning men inte om man samtidigt låter folk röka alldeles vid ingången! Alla känner ju röken ändå. Butiker vinner också på att tänka på andra allergiker, man kanske bör se över hela butikssystemet?