Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Du får till de perfekta bubblorna. ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker för att lyckas med bubblorna. Då har man det som krävs.

Det är ju kul med såpbubblor.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det finns bra recept såpbubblor online men man kan lätt mixtra fram den perfekta lösningen med glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Finns glycerin på webben?

Man kan köpa i vanliga butiker men man kan få leta ett tag. Att använda ren glycerin är bäst då det ger bäst effekt.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt.se har billig glycerol. glycerin pris Då sommaren är lång så kan man ju bunkra upp på en gång.

Är glycerin farligt?

glycerin

Hur använder jag flytande tvål säkert? Ja, det går bra. Det är samma med glycerin. Man vill ju inte äta det men. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är helt lugnt.

Hur ska jag göra?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Det funkar klar bäst utomhus.