Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Julmustkoncentrat

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Smakessensen ger helt unik läsk. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. must Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova lite olika varianter och smaker. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Du får billig läst som smakar bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Du kan få god dryck när du vill.