När du skall använda dig av avvänjningsmetoder för att blir rökfri använd elcigg

Har man någon gång börjat röka är det inte så enkelt att sluta. Har men en gång börjat röka är det tufft att bli rökfri, men det går. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

eciggbutik

Att bli rökfri är inte så okomplicerat men en elcigg stöder dig på vägen

Om du vill sluta att röka kan du få bättre förståelse för hur det går till genom att läsa tips från andra. Det är nämligen ofta så att man kan behöva ta till fler metoder för att lyckas. Vill du inte sluta helt med ditt nikotinanvändande kan du använda nikotintuggummi tillsammans med din elcigg.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Med ecigaretter så behåller man ju rökpauser och den handrörelse som man har blivit så van vid. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

Vill du kan du också använda andra hjälpmedel än bara elcigg. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app kan du få ordning i kaoset. Många appar är gratis att använda.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Alla är olika och ibland kan det vara bra att ta hjälp av andra. På webben finns mycket gratisinfo!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Det är bara du som kan få dig själv att lyckas sluta röka. El-cigg kan bara hjälpa dig så mycket. Nikotin eller ej har ingen betydelse. Bara du vet vad du vill och du måste fatta beslutet.

Den som feströker har ingen chans att bli rökfri. Man måste sluta helt och hållet. Man kan ändå försöka om man känner sig svagare. För att bli rökfri tvingas man sannerligen ha bestämt sig att lägg av.