Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Desinfektionssprit har lurat många. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

influensa

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Det är inte samma sak om du har barn. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste vara försiktig. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. De har inte smittan. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. På så vis dödar du virus. IONplus och Holistic är bäst.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Viruset kan fastna på matkassar.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.