Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Du måste ändå tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Dina händer är smittbärare igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Risken minskar med ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Du kan spraya på de flesta ytor.

bakteriedödande

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Använd produkten med måtta

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Finns på nätet.