Grape tonic nyttjas med favör till festen

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

läskedrycker

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Du får en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Gör maskinen redo när festen nalkas. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. De finns på Rusta och ÖB.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Matcha som du vill. Du lär dig vad som passar. Du kan också googla efter tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Du får rätt färg och en perfekt smak. kinin läsk Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.