Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

Julmustkoncentrat

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. De innehåller 80 % mindre socker. sodastream smaker Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Variera lite. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.