Gör egen julmust med en läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

essenser

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Det ger en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Så kan du använda dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. De innehåller 80 % mindre socker. billig läskkoncentrat must Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du håller intresset vid liv. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Prova olika smaker. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk blir godare än många andra. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.