Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Även biociderna är slut. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

Företagen allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har dock kunnat leverera varor non-stop.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

desinficera

Till saken hör att de inte kan leverera någonting. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Då kan man lättare bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Lagret tömdes snabbt. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Man kan även sänka priset per flaska genom att blanda ut preparaten.

Gert Strand AB är företaget bakom produkterna. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. Du kan hitta det mesta hos dem.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Det är svaret på den mycket snabba leveranstiden.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Nu fortsätter man att utveckla nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. bakteriedödande medel Hinken kan användas som rengöringstunna för skyddsglasögon och visir också.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Låt sprayen verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Det enda sättet att hitta produkterna är att söka på Smittstopp.