Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det kan även fortgå på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen fixar biffen.

ta

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Det gäller även skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Skorna håller sin goda kvalitet.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Applicera ett lager. Sen är det klart. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför försvinner inte lukten?

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Byt en gång om dagen. dålig lukt i skor Andra kan byta flera gånger om dagen. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.