Blossa elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man verkligen byta ut elcigg mot orginella cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

e

Hur länge kan jag puffa min elcigg?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Men för att du ska kunna uppnå det måste du sköta om din produkt på rätt sätt.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Vem som helst kan röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Ett bra tips är att handla eciggen och ejuice Sverige godkänner online. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Idag finns ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Då får den ett längre liv och du kan få ut mycket mer av en patron med ejuice.