Bjud på cola zero och sockerfri sockerdricka

De flesta vet att socker inte är bra. Men det finns socker överallt. Att hitta sockerfria produkter är ovanligt. Man kan ju alltid prova sockerfria cola zero.

Andra gör på särskilda dieter. Även om det är ok att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka, är det inte särskilt bra att göra det varje dag. Läsken blir avslagen.

Cola zero på dina villkor

cola

De läsk du köper i butiken håller inte länge. Colan blir snabbt avslagen. Det är inte så gott att dricka.

Läskmaskinen producerar ingen avslagen läsk. Då får du läsken så som du vill. Köp läskkoncentrat till Sodastream och kör igång.

Du kan njuta av sockerfri sockerdricka eller cola zero när som helst. Du behöver inte ha dåligt samvete eftersom du inte sätter i dig socker.

För att spara pengar trycker man i sötningsmedel i produkterna. Aromhuset går dock mot strömmen.

Perfekt för festen

Ibland kanske andra vill ha sockerfritt? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

En läsk utan socker kan inte innehålla socker. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. Har man provat andra fabrikat innan blir man förvånad.

Då kan du säga att essenserna är sockerfria. Variera dina essenser och köp många smaker.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

Du ska inte begränsa dig när du har en läskmaskin. Gör den dryck som du vill ha, just där och då. Prova dig fram. Du kan testa mineralvattensessensen till middag.

Två droppar essens räcker för att få mycket smak.

Efter en tid är du smaksäker och vågar göra egna smaker. Vissa smakkombinationer passar inte ihop. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Läs på innan du börjar blanda.

Det blir inte bra om du har i för mycket koncentrat. lightläsk Hemmagjord läsk är billig läsk just för att du inte måste överdriva. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.