Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Kläder är också känsliga för lukt, därför kan de även dra åt sig uppmärksamhet. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

ta

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Du kan göra personen ledsen. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Då kan du ju tala om det. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Luktstopparen kan råda bot på det hela. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Du måste tänka dig för. Men vid vissa tillfällen måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Ibland kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. få bort svettig doft i skor
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Tänk på miljön när du städar. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

Produkter bör inte skada miljön. Självklart är den skonsam. Dess skonsamma ingredienser gör att sprayen även kan användas som deo. Man kan spraya i munnen men det smakar väldigt salt, som 100 gånger saltare sodavatten.