Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Om du ska få ut maximal effekt av din renlighetsrutin måste du göra samma sak hemma. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Se också till att ha rätt typ av antiseptisk tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Stress och nedstämdhet kan inverka negativt på ditt immunförsvar.

Börja alltså med att tänka positivt och slå bort rädslor för att få ett bättre immunförsvar och därmed ett bättre virusskydd. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Vitamin C är viktigt. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Kolloidalt silver 15 ml finns även som självtorkande spray. IONplus står sig väl i branschen.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Smittstopp Information Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Desinfektion är nästan slut i hela Europa. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.