Så lätt lyckas ni med din rökavvänjning

Er rökavvänjning inleds när du bestämt sig för att sluta röka. Det existerar en hel del sluta röka tips och alla är kanske ej så relevanta för dig. Nedan listar vi några grejer du kan fundera på.

sub

Fast före du anmäler dej till en mängd kurser bör man ta reda på vad du verkligen vill. Var ärlig har du bestämt dig? Om du ej är helt säker är det noll idé att man fortsätter.

Köp e-cigaretter som saknar nikotin till din rökavvänjning

ElCigaretten är till undsättning. En e-cigg producerar ånga som smakar samt luktar smakligt. I Sverige finns ej dom med nikotin att anskaffa då kan man behöva komplettera med sprej eller dylikt. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

En e-cigg kan du använda överallt. Med en e–cigarett kan du vejpa var man än befinner sig.

Medicin som hjälper dej med abstinensen

Läkemedlen mot beroendemekanismer är många nu. Vilket läkemedel du ska ta beror på er situation. Hör med er doktor. I tuffa perioder kan det vara bra att ha en coach.

För den som vill sluta tobaksröka existerar hypnos e cigarett utan nikotin

Hypnos mot rökbegäret finns de facto, har du testat? Med hypnos så går du till botten med vad det är som gör att man så beredvilligt vill fortgå med dom farliga ciggen. Det här kan betyda flera tillfällen av hypnos-terapi men du bör ju förena denna metod med andra metoder så att du erhåller ännu lämpligare verkan.

Vänd dej blott till professionella hypnotisörer. Om du går till en oseriös person så är det som att dumpa klöver i sjön och du kan inte någonsin förutspå om det är säkert att genomgå behandlingen.

Sluta röka råd får du ideligen online

Många sluta röka råd är totalt kostnadsfria. Det är värdefullt att fråga andra om deras rökavvänjningS metod. Har du funderingar om e-cigaretter så bör du ju fråga om det också.