Är e cigg farligt är kan det förlänga livet?

Ett flertal antar att e–ciggen är lika giftiga, om inte ändå värre, än vanliga tobakscigaretter. Det är inte sant. Det går icke att jämföra cigg med tjära och riktigt skadliga gifter med e-cigg. Jämför man el-ciggen med vanliga cigaretter kan man inte svara på om el cigg är skadligt.

vad

Fast vi skall icke tro att e-cigaretter är helt icke skadliga. Shoppa alltid el cigg utan nikotin, dom andra varianterna kan vara minst lika farliga som vanliga cigg.

Visste du att det är e–juicen som skiljer e- cigaretter utan nikotin mot dom som har det?

Det är alltså märkbar skillnad på e cigg som saknar nikotin och den som har nikotinet. Sverige saluför bara de e-cigaretter som är utan nikotin. Det är angeläget att komma ihåg att man kommer att hantera laddare och hållare som är elektriskt drivna.

Var noga med säkerheten, undersök ständigt produkten före du använder den, särskilt om den levereras från utomlands. Tänk på säkerheten, genom att shoppa svenskt eliminerar du många faror. Det existerar ingen särskild e cigg åldersgräns om man beställer utan nikotin men det säger sig självt att det här inte är någonting för barn. billig e juice med nikotin

E-cigg utan nikotin ger intet beroende. Om man inte blossar är detta ett utmärkt val. Men den som vill sluta tobaksröka kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Även de nikotinfria funkar vid rökavvänjning.

Under vilka omständigheter är el cigg skadligt?

Det är ingen bra tanke att begynna med nikotincigg om du aldrig blossat tidigare. En ung människa som blossar e-cigg med nikotin skall vara medveten om att det kan vara en e- cigg SOM ÄR FARLIG att begynna med. Det här kan också bli en inkörsport till standard tobaksrökning då man vänjer sej vid nikotinkickar och vill hava dessa även med hjälp av vanliga cigg.

Vad är skadligt med vanliga cigaretter?

Vi drar fel slutsats om man tror att el cigg ÄR farligt. När man har gjort jämförelser visar det sej att det är många stora olikheter. Om du ser det så är e—ciggen avsevärt bättre. Ett flertal unga röker e- cigg som saknar nikotin det hava ett flertal fördelar.